C
u
r
i
e
u
s

Curieus

Schrijfster Saskia De Coster gaf de aanzet.Curieus verwacht van jou een vervolg.

One moment
  in time

Curieus West-Vlaanderen is een socio-culturele inpsiriatiefabriek waar we mensen de ruimte willen geven om het beste van zichzelf te geven, elkaar te ontmoeten, en waar we initiatieven versterken die dat reeds doen. In tijden van Corona en crisis gaan we volop voor verbinding en solidariteit, vanop afstand, maar altijd samen.

 

Redactie ‘Ons Verhaal in tijden van C’: Peter Desnerck en Aaron Ooms .

 

Saskia De Coster: Saskia de Coster (1976) is de auteur van acht romans, waaronder 'Eeuwige Roem' (2006), ‘Wij en ik’ (2013) en het alom bejubelde Nachtouders (2019, Das Mag) . Haar werk verscheen op long en short lists van de AKO literatuurprijs, de Gouden Uil en de Librisprijs. Ze won drie maal de Cutting Edge Award en éénmaal de Opzij Literatuurprijs. Van ‘Wij en ik’ werden inmiddels meer dan 50 000 exemplaren verkocht.

 

Daarnaast werkt De Coster actief samen met beeldende kunstenaars (Rinus Vandevelde, Nicolas Provost, Arne Quinze). Ze maakt sound performances, werkt met theatermakers en verkent de grenzen van de literatuur. De Coster schrijft ook pittige columns en wordt geroemd voor haar optredens, debatten en lezingen in binnen - en buitenland.

 

 

 

Schrijf mee met ons jouw verhaal